O nama.

„Big faktor“ a. d. Banja Luka je prvo privatno društvo za faktoring u Republici Srpskoj koje je dobilo dozvolu Komisije hartije od vrijednosti Republike Srpske za pružanje usluga faktoringa.

Društvo je osnovano sa idejom da se poslovnim subjektima ponudi dodatna mogućnost finansiranja, ali na brz i jednostavan način.

Osnivači i rukovodstvo Društva su lica sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti finansija i tržišta kapitala, koji su nakon donošenja Zakona o faktoringu Republike Srpske 2020. godine, odlučili proširiti oblast svog poslovanja na faktoring.

Misija Big faktora je da kroz brz i jednostavan postupak poslovnim subjektima ponudi otkup potraživanja i obezbijedi dodatni izvor za finansiranje njihovih poslovnih aktivnosti.

Naša misija

Pomažemo klijentima da ostvare optimalnu likvidnost.

Pojava Big faktora na tržištu Republike Srpske povezana je sa činjenicom da je privrednim društvima i preduzetnicima često potreban brži i agilniji način finansiranja od postojećih.

Nudeći im priliku da prodaju svoja potraživanja, Big faktor omogućava klijentima da samostalno, bez posredovanja treće strane i bez dodatnih i komplikovanih procedura, finansiraju svoje obaveze.

Naš cilj.

Ideja koja je prethodila osnivanju Big faktora je ideja bržeg i jednostavnijeg načina finansiranja, koje je na tržištu Republike Srpske naročito potrebno privrednim društvima i preduzetnicima. Naš cilj je da u periodu ispred nas izgradimo lidersku poziciju u sektoru finansijskih usluga, ali i da postanemo prepoznatljivi po povjerenju kojeg gradimo sa našim klijentima.

Brza komunikacija

Odgovaramo u roku 24 sata

Realizacija u roku od 72 sata

Nemamo komplikovane procedure

Povjerenje

Gradimo dugoročne odnose

Izvrsnost

Razumijemo vaše potrebe

Karijera

Da li želiš da postaneš dio našeg tima?

Vrijeme je za napredovanje u karijeri.

Otvorene pozicije